Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klímatisztító Bionoxe 5 liter

10.668 Ft (8.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 301731
Elérhetőség: 28 db raktáron
Nem értékelt

A Klímatisztító Bionoxe 5 liter egy hatékony és speciális formulával rendelkező tisztítószer, amely kifejezetten klímaberendezések tisztítására lett kifejlesztve. 

A tisztítószer egyedülálló összetétele és hatékony formulája lehetővé teszi, hogy alaposan kitisztítsa a klímaberendezés belső részeit, eltávolítva a por, a szennyeződések és a baktériumok lerakódásait. A termék hatékonyan megszünteti a kellemetlen szagokat és hozzájárul a friss és egészséges levegő biztosításához a szobában vagy az irodában. 

A Klímatisztító Bionoxe 5 liter rendkívül könnyen használható, és nem igényel speciális szaktudást. Elég csak rápermetezni a klímaberendezés hűtőlemezére, majd alaposan leöblíteni vízzel. A termék tökéletesen oldódik és eltávolít mindenféle szennyeződést vagy lerakódást, anélkül hogy kárt tenne a berendezésben.

A tisztítószer öt literes kiszerelése ideális választás az otthoni vagy irodai klímaberendezések tisztításához. A nagyobb mennyiség lehetővé teszi, hogy többször használjuk a terméket, így hosszan tartó friss és tiszta levegővel élvezhetjük a klímaberendezésünket.

Ne habozzon, válassza a Klímatisztító Bionoxe 5 liter terméket, hogy megtisztítsa és frissítse klímaberendezését, és élvezze a tiszta és egészséges levegőt minden nap!

Leírás

A Klímatisztító Bionoxe 5 liter egy hatékony és speciális formulával rendelkező tisztítószer, amely kifejezetten klímaberendezések tisztítására lett kifejlesztve. A tisztítószer egyedülálló összetétele és hatékony formulája lehetővé teszi, hogy alaposan kitisztítsa a klímaberendezés belső részeit, eltávolítva a por, a szennyeződések és a baktériumok lerakódásait. A termék hatékonyan megszünteti a kellemetlen szagokat és hozzájárul a friss és egészséges levegő biztosításához a szobában vagy az irodában. A Klímatisztító Bionoxe 5 liter rendkívül könnyen használható, és nem igényel speciális szaktudást. Elég csak rápermetezni a klímaberendezés hűtőlemezére, majd alaposan leöblíteni vízzel. A termék tökéletesen oldódik és eltávolít mindenféle szennyeződést vagy lerakódást, anélkül hogy kárt tenne a berendezésben. A tisztítószer öt literes kiszerelése ideális választás az otthoni vagy irodai klímaberendezések tisztításához. A nagyobb mennyiség lehetővé teszi, hogy többször használjuk a terméket, így hosszan tartó friss és tiszta levegővel élvezhetjük a klímaberendezésünket. Ne habozzon, válassza a Klímatisztító Bionoxe 5 liter terméket, hogy megtisztítsa és frissítse klímaberendezését, és élvezze a tiszta és egészséges levegőt minden nap!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.