Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Vállalkozásunk 1992 óta működik családias környezetben, a mai napig teljes magyar tulajdonban. Az évek során körvonalazódott, melyek azok a tevékenységi körök, amire régiónkban legfőként hangsúlyt kell fektetnünk, és ezek az alábbiak szerint alakultak:

• egyedi hűtéstechnikai gépészetek gyártása, telepítése, javítása és karbantartása
• hűtőkamra-, hűtőház-, technológiai hűtőgépészetek, folyadékhűtők, sörhűtők gyártása, javítása és karbantartása
• lakossági és ipari jellegű klímaberendezések forgalmazása, telepítése, javítása és karbantartása
• ipari és kereskedelmi hűtőgépek telepítése, javítása és karbantartása és alkatrészeik forgalmazása
• párátlanító és légtisztító készülékek forgalmazása, karbantartása.
Lakossági és közületi megrendelőknek egyaránt dolgozunk.
Hűtés és klímatechnikai üzletünkben, háztartási, kereskedelmi és ipari hűtőgépekhez, autóklímákhoz és épületklímákhoz forgalmazunk alkatrészeket, szerelési anyagokat és szerszámokat.
Elsősorban Hódmezővásárhelyen és 100 km-es körzetében tevékenykedünk, de végzünk munkákat az ország távolabbi részein is.
A munkákat 7 szervizautóval végezzük, melyek minden szükséges szerszámmal, alkatrésszel felszereltek. Szerelőink kellő szaktudással és gyakorlattal rendelkeznek, ezért a munkákat gyorsan és szakszerűen az esetek nagytöbbségében a helyszínen azonnal el tudjuk végezni.
Arra törekszünk, hogy a legújabb technológiák, anyagok, gépek megismerésével és alkalmazásával a legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleink részére.
Ennek érdekében sokat áldozunk önképzésre, ezért szervezett tanfolyamok és előadások látogatásával fejlesszük tudásunkat.
A vállalkozás tagja a HKVSZ-nek (Hűtő és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége) és a tőlük kapott információk nagyban hozzájárulnak a vállalkozás naprakész működéséhez.